Tractari Auto Techirghiol

Tractari Auto Techirghiol - Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Constanta, Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Ovidiu, Murfatlar, Harsova, Eforie, Techirghiol, Baneasa si Negru Voda.

TRACTARI CONSTANTA - Eryk Eurowest Trend S.R.L. va sta la dispozitie cu servicii de transport pe platforma a autoturismelor, autoutilitarelor si utilajelor agricole si industriale de diferite dimensiuni, in conditiii de maxima siguranta.  

Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Constanta, Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Ovidiu, Murfatlar, Harsova, Eforie, Techirghiol, Baneasa si Negru Voda dar si servicii de tractari auto internationale !!

Intervenim in un scurt timp posibil  cu tractari rapide pe raza judetului Constanta, cat si la nivel national si international, la cererea dumneavoastra.

Oferim servicii de transport persoane din masina la destinatia ceruta si tractam masina in service-uri alese de dumneavoastra.

Prin serviciul de asistenta rutiera si depanare auto, va putem ajuta cu reparatii rapide in caz de alimentare gresita cu carburant, de pana, in caz de baterie descarcata. De asemenea, efectuam inlocuirea de acumulatori, sigurante, becuri defecte, bujii, filtre, curea alternator etc.

Compania noastra va ofera servicii de transport pentru utilaje precum: motostivuitoare, nacele, transpaleti, tractoare etc.

Daca aveti nevoie de o masina cu care sa va deplasati, pentru o zi sau mai multe, va stam la dispozitie cu serviciul de inchiriere auto. 

tractari auto, asistenta rutiera, depanari auto, transport automobile

Oferim solutii eficiente in domeniul asistentei rutiere, pentru a gasi si oferi rapid potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule.

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta. 

Putem satisface solicitarile dumneavoastra cu tractari auto NON-STOP, prin personal calificat si experimentat (interna si internationala), care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj.

SERVICII

  • TRACTARI AUTO NON-STOP
  • TRACTARI UTILAJE AGRICOLE SI INDUSTRIALE
  • TRACTARI AUTOSTRADA A1
  • ASISTENTA RUTIERA SI DEPANARE AUTO 24/7
  • DIAGNOZA AUTO
  • REPARATII RAPIDE
  • TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL
Localizare Eryk Eurowest Trend S.R.L.
Galerie