Tractari Auto Targu Ocna

Tractari Auto Targu Ocna - Suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii NON STOP de tractari auto in Targu Ocna.

TRACTARI BACAUTRACTARI BACAU este o societate specializata in tractari si asistenta rutiera in Bacau, Onesti, Moinesti, Comanesti, Buhusi, Darmanesti, Targu Ocna si Slanic-Moldova , care ofera servicii profesionale pentru a veni in intampinarea eventualelor probleme legate de autovehiculele dumneavoastra, national sau international. Suntem punctuali si devotati in domeniul in care activam, punand intotdeauna clientii pe primul loc.

Oferim solutii eficiente in domeniul asistenČ›ei rutiere, pentru a gasi si oferi  rapid potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule.

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta. 

Putem satisface solicitarile dumneavoastra cu tractari auto NON-STOP, prin personal calificat si experimentat (interna si internationala), care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj.

Avand o vasta experienta pe piata tractarilor am reusit sa ne facem un renume in domeniul tractarilor auto, dand dovada de profesionalism si seriozitate fata de clienti. 

Detinem in parcul nostru auto performante autospeciale de tractari, transport si asistenta rutiera.

remorcari Targu Ocna
Cateva din serviciile oferite: tractari auto Bacau/ remorcari auto Bacau/ asistenta rutiera Bacau/ transport masini avariate Bacau/ transport utilaje Bacau/ depanari auto Bacau.

Serviciile de tractari sunt prestate cu autoutilitare specializate. Astfel, pe tot parcursul tractarii auto autovehiculul este asigurat impotriva oricaror daune.

Va asteptam sa ne contactati cu incredere, non stop, pentru orice necesitate, sau pentru alte detalii.

tractari auto Targu Ocna

Serviciile noastre

  • Tractari auto
  • Asistenta auto
  • Remorcari auto
  • Transport auto turisme
  • Transport utilaje
  • Depanari
Galerie