Tractari Auto Targoviste

Tractari Auto Targoviste - Ai ramas in pana si ai nevoie rapid de tractari auto Targoviste? Suna si ajungem in maxim 20 de minute. Te tractam in siguranta,

Tractari Auto Targoviste - Mihai Tractare Targoviste ofera servicii de transport pe platforma Targoviste, echipa noastra fiind gata sa preia la orice ora apelul tau. Pe toata durata interventiei tinem contactul telefonic, informandu-te cu privire la procedura de interventie, preturile 100% transparente, precum si timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la locatia indicata de tine.

Oferim servicii de tractari auto in Targoviste indiferent de zi, ora sau conditii meteo, te poti baza pe serviciile noastre complete.

Tractari Auto Targoviste - Mihai va sta la dispozitie non-stop cu servicii rapide de tractari auto la preturi accesibile. Timpul de actiune este cuprins intre 15 - 60 de minute, in functie de zona.

De la deschiderea firmei de tractari auto, am dus in siguranta pe platforma oricarui tip de vehicul. De la masini de dimensiuni mici pana la autoutilitare si buldozere.

Tractam autoturisme, ATV-uri si motociclete, autoutilitare si utilaje agricole in deplina siguranta, dispunem de autoutilitare moderne si asigurare CMR.

Obiectivul companiei noastre de tractari auto in Targoviste este reprezentat de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul tau, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii intr-un timp scurt, in conditii costeficiente. Suntem punctuali si devotati in domeniul in care activam.

Principala calitate care ne recomanda este vasta experienta in domeniul tractarilor auto, fiind una dintre renumitele firme din tot judetul, oferind servicii calitative si in zonele limitrofe.

Tractari Auto Targoviste

 • Tractari auto non-stop;
 • Tractari auto pe platforma auto;
 • Tractari auto la preturi rezonabile;
 • Tractari auto in conditii de siguranta;
 • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
 • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
 • Transport auto, remorcari auto;
 • Tractari autoutilitare si utilaje;

Venim in ajutorul vostru oriunde in judetul Dambovita !

tractari, remorcari, asistenta rutiera

Motivele pentru care suntem alegerea optima atunci cand ai nevoie rapid de tractari Targoviste sau recuperari din accidente.

 • Tractari auto oriunde in judetul Dambovita;
 • Vei stii exact ora cand ajungem la locatia indicata;
 • Soferul va trimite share location catre voi;
 • Beneficiem si de service auto si vulcanizare pentru a va reface rapid mobilitatea autovehiculului;
 • Servicii de asistenta rutiera NON-STOP;
 • Folosim platforme omologate si dispunem de asigurare CMR;

Siguranta este pe primul loc in executia serviciilor noastre, asadar in momentul in care masina va fi complet urcata pe platforma, aceasta va fi ancorata in toate punctele esentiale. Asta inseamna ca masina va fi in siguranta chiar si pe un drum cu denivelari sau curbe periculoase.

Detinem un numar mare de platforme auto amplasate strategic in judetul Dambovita, suntem punctuali si prompti, calitati ce ne-au facut remarcati in randul clientilor. Pret platforma Targoviste.

TRACTARI TARGOVISTE - Mihai Tractare Dambovita

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelul tau. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu tine, informandu-te cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la tine, precum si costurile interventiei.

ASISTENTA RUTIERA TARGOVISTE

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia ta non stop pentru a te ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Nu iti ramane decat sa ne contactezi pentru a ne comunica distanta, in baza careia iti putem calcula oferta. 

Localizare Tractari Auto Targoviste - Mihai
Galerie