Tractari Auto Sibiu

Tractari Auto Sibiu - Va oferim servicii de asistenta rutiera, depanari si tractari auto in Sibiu, Medias, Cisnadie, Avrig, Agnita, Dumbraveni, Talmaciu, Copsa Mica, Saliste, Miercurea Sibiului si Ocna Sibiului.

TRACTARI JACK TRANS SIBIU efecteaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma, tractari internationale in Austria, Italia, Franta, Spania, asistenta rutiera si depanari in Sibiu, Medias, Cisnadie, Avrig, Agnita, Dumbraveni, Talmaciu, Copsa Mica, Saliste, Miercurea Sibiului si Ocna Sibiului.  Detinem autospecializate echipate complet si personal calificat, caracterizat prin seriozitate si promptitudine.

Indiferent de problema pe care o intampinati noi va vom oferi solutia in un scurt timp posibil pe raza judetului Sibiu, cat si national si international, cu maxim profesionalism si promptitudine.

Firma noastra de tractari si asistenta rutiera din Sibiu se bucura de aprecierea clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre, intotdeauna prompte si profesioniste.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ne ajuta compania sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei in permanenta.

Prin calitate, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma si al asistentei rutiere in judetul Sibiu!

In cazul in care aveti probleme, vom tracta automobilul pana la un apropiat service auto cu care colaboram sau oricare altul agreat de dumneavoastra.

  • Tractam si transportam orice tip de autovehicul, indiferent de starea tehnica a acestora.
  • Recuperarea si transportul automobilelor implicate in evenimente rutiere.
  • Transportul unui automobil vechi la un apropiat centru Remat.
  • Transportul automobilelor pentru ITP la o apropiata filiala RAR.

TRACTARE AUTO AVARIATE SIBIU

In cazul unui accident de circulatie echipa noastra de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autovehiculul avariat dupa caz

TRACTARE AUTO NOI SI SECOND HAND INTERN SI INTERNATIONAL

Furnizam de servicii destinate transportului auto in zona judetului Sibiu, cat si la nivel national. 

TRANSPORT PASAGERI

Oferim transport pasagerilor aflati in autovehiculele avariate de la locul evenimentului catre destinatia dorita de client. (service, cazare, transport in alta localitate, etc).

TRANSPORT UTILAJE SIBIU

Pe langa transportul de autovehicule, echipa noastra ofera si servicii de transport pentru o gama variata de utilaje pana la 3,5 t (din domeniul agricol, constructii, in limita greutatii maxime suportate).

SERVICIILE NOASTRE - TRACTARI AUTO SIBIU

  • Tractari auto
  • Asistenta auto
  • Remorcari auto
  • Transport auto turisme
  • Transport utilaje
  • Depanari
Localizare JACK TRANS S.R.L.
Galerie