Tractari Auto Sangeorz Bai

Tractari Auto Sangeorz Bai - BBBTractari Bistrita va ofera o gama completa de servicii pentru tractari auto in Bistrita, calitatea acestora fiind cu mult peste medie.

Agentia noastra, BBBTractari Bistrita-Nasaud va pune la dispozitie o gama larga de servicii de tractari auto in judetul Bistrita-Nasaud, interne + externe, preturile acestora fiind mici de pe piata, calitatea acestora fiind ireprosabila datorita echipei profesioniste.

Serviciile noastre de tractari sunt disponibile non stop pe intreg teritoriul Romaniei, desi un scurt timp de interventie il avem in Bistrita si judetele limitrofeLa cerere, putem efectua tractari si in afara Romaniei, pretul urmand a fi negociat in functie de distanta si timpul necesar.

Desfasuram servicii de tractare, depanare, asistenta rutiera Bistrita-Nasaud interventii rapide, transport autoturisme si masini pe platforma, defecte sau avariate, transport marfa, transport masini cu numere expirate pe platforma pentru RAR sau Programul Rabla, REMAT.

Oferim disponibilitate extinsa indiferent de conditiile meteo pentru tractari autoturisme si utilaje agricole pana in 3,5 tone avariate sau neavariate. 

Platforma noastra dispune de 7 locuri disponibile, garantandu-va spatiu suficient pentru transport.

Pentru refacerea rapida a mobilitatii dumneavoastra, firma noastra de tractari auto va combina toate serviciile necesare, respectand tipul de serviciu cuvenit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor, fiind orientati intotdeauna catre nevoile clientilor in conditii stabilite in prealabil.

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si de preluari cereri este NON STOP. Si pentru ca am hotarat sa venim in sprijinul partenerilor si clientilor am redus tarife pentru tractari in Bistrita sau pe raza judetului, in gama mica de autovehicule.

Efectuam non-stop servicii de tractari-remorcari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in judetul Bistrita-Nasaud.

asistenta rutierat Sangeorz Bai

Servicii Tractari Auto Bistrita - Nasaud:

  • Depozitare in conditii sigure.
  • Transport utilaje agricole pana in 3,5 tone;
  • Tractari Auto Non-Stop Bistrita;
  • Asistenta rutiera Non-Stop;
  • Expertize tehnice;
  • Tractari nationale + internationale.

tractari auto Sangeorz Bai

Localizare BBB Tractari Bistrita
Galerie