Tractari Auto Salistea De Sus

Tractari Auto Salistea De Sus - Tractari Maramures sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractari auto, remorcari si asistenta rutiera in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii Magheraus, Cavnic, Salistea de Sus si Dragomiresti, cat si la nivel national si international.

Tractari Auto Maramures - Treger Oszkar Zoltan sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractari auto, remorcari si asistenta rutiera in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii Magheraus, Cavnic, Salistea de Sus si Dragomiresti, cat si la nivel national si international.

Printr-o maxima seriozitate si implicare profesionala, am reusit in scurt timp sa ne dezvoltam o retea de asistenta rutiera, tractari auto si transport de autovehicule capabila sa deserveasca cerintele clientilor atat pe plan intern cat si international.

Suntem o echipa de oameni ambitiosi care au reusit prin diversificarea serviciilor sa ne integram intr-o piata care era rezervata firmelor vechi din domeniu.

Firma noastra efectueaza servicii de tractari auto non-stop, intern si international.

Prin calitate, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma si al asistentei rutiere in judetul Maramures!

Cand aveti mai multe optiuni de a transporta autovehicule, va doriti o companie cu experienta care sa stie sa se ocupe in mod profesional de transport, la pretul corect si respectand timpii impusi. Tractari Maramures reprezinta solutia optima pentru refacerea mobilitatii autovehicului dumneavoastra.

Suntem o firma de tractari cu disponibilitate 24/7 si interventii rapide, indiferent de ora, conditiile meteo sau locatie. Serviciile noastre sunt disponibile chiar si in zilele de sarbatoare. In urma apelului dumneavoastra, dispeceratul nostru va aloca o autoutilitara impreuna cu personalul potrivit a va solutia problema sau solicitarea.

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

tractari auto maramures

Servicii

  • Tractari auto interne + externe;
  • Asistenta rutiera;
  • Transport auto;
  • Remorcari autoturisme;
  • Transport persoane;
  • Transport vehicule defecte sau avariate;
Localizare Tractari Auto Maramures - Treger Oszkar Zoltan
Galerie