Tractari Auto Odorheiu Secuiesc

Tractari Auto Odorheiu Secuiesc - Tractari Harghita - S.C. Petnomat Orban S.R.L. ofera servicii NON STOP in domeniul tractarilor auto in judetul Harghita, pentru autoturisme, jeep-uri, autoutilitare, diverse utilaje care pot fi transportate pe platforma

Tractari Harghita - S.C. Petnomat Orban S.R.L.Tractari Harghita - S.C. Petnomat Orban S.R.L. ofera servicii NON STOP in domeniul tractarilor auto in judetul Harghita, pentru autoturisme, jeep-uri, autoutilitare, diverse utilaje care pot fi transportate pe platforma.

Oferim servicii de tractari auto pe platforma oriunde in judetul Harghita, cat si la nivel national, la tarife excelente.

Ne puteti contacta la unul din numerele de telefon ce va sunt prezentate in stanga paginii sau prin email, tariful final stabilindu-se doar dupa o convorbire cu unul din angajatii nostri de la dispecerat. Asiguram transportul persoanelor aflate in autovehiculul avariat, de la locul incidentului pana la destinatia dorita.

Firma noastra ofera servicii de tractari auto, asistenta rutiera si depanare in orasele: Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Toplita, Cristuru Secuiesc, Vlahita, Balan, Borsec, Baile Tusnad. 

Suntem siguri ca va putem ajuta in transportarea oricarui tip de autovehicul nou, second-hand sau avariat.

Serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA fiind disponibil 24 de ore din 24. Noi intervenim in un scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra, cu o autospeciala de tractari sau transport ajutandu-va astfel prin transportarea autoturismului in service-ul ales de dumneavoastra, in functie de cerintele situatiei in care va aflati.

tractari auto, asistenta rutiera, depanare auto, remorcari auto

SERVICII

  •   asistenta rutiera;
  •   depanare auto;
  •   interventii rutiere în caz de accident;
  •   transport rable remat;
  •   transport utilaje;
  •   mașini avariate;
  •   numere roșii expirate;
  •   recuperari din noroi, zapada, nisip, zone greu accesibile.

tractari auto Odorheiu Secuiesc

Asistenta in caz de accident si asistenta tehnica telefonica

Reprezinta serviciul prin care oferim consultanta, asistenta telefonica, informatii tehnice pentru situatia in care sunteti implicat intr-un accident.

Depanare

Reprezinta serviciul de depanare a autovehiculului avariat, realizat de catre o echipa de interventie la locul evenimentului.

Tractare autoturismului

Reprezinta serviciul de transport al autovehiculului avariat catre un service pentru diagnoza completa si remedierea defectiunilor constatate.

Galerie