Tractari Auto Faurei

Tractari Auto Faurei - CAR JAN TRACTARI BRAILA sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractari auto, remorcari si asistenta rutiera in Braila, Ianca, Insuratei si Faurei, cat si la nivel national.

CAR JAN TRACTARI BRAILA sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractari auto, remorcari, service auto si asistenta rutiera in Braila, Ianca, Insuratei, Faurei, Nucet, Vascau, Beius, Arieseni, Vartop cat si la nivel national.

Printr-o maxima seriozitate si implicare profesionala, am reusit in scurt timp sa ne dezvoltam o retea de asistenta rutiera, tractari auto si transport de autovehicule capabila sa deserveasca cerintele clientilor pe plan intern.

Suntem o echipa de oameni ambitiosi care au reusit prin diversificarea serviciilor sa ne integram intr-o piata care era rezervata firmelor vechi din domeniu.

Firma noastra efectueaza servicii de tractari auto non-stop intern.

Prin calitate, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma si al asistentei rutiere.

Pe perioada efectuarii de reparatii a masinii tractate, sau a daunei totale, Car Jan Tractari Braila va ofera masina la schimb.

OFERIM SERVICII DE TRACTARI AUTO, REMORCARI SI ASISTENTA RUTIERA PE TOATA RAZA JUDETULUI BRAILA !

Serviciile noastre

  • Tractari auto
  • Asistenta auto
  • Remorcari auto
  • Transport auto turisme
  • Transport utilaje agricole si industriale pana la 30 de tone
  • Depanari

Pentru refacerea rapida a mobilitatii dumneavoastra, firma noastra de tractari auto din Braila va combina toate serviciile necesare, respectand tipul de serviciu cuvenit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor, fiind orientati intotdeauna catre nevoile clientilor in conditii stabilite in prealabil.

Tractam si transportam masini avariate pe platforma specializata efectuand incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat in conditii de siguranta, tractarea autovehiculului la destinatie (politie, service, garaj), identificarea unui service auto specializat agreat de dumneavoastra in vederea programarii pentru reparatii, asigurarea autovehiculului transportat inclusa, transportul persoanelor din autovehiculul avariat la destinatie.

Localizare CAR JAN TRACTARI BRAILA
Galerie