Tractari Auto Cugir

Tractari Auto Cugir - Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Alba Iulia, Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Campeni, Teius, Abrud si Baia de Aries.

TRACTARI ALBA - AUTO DOMTRACTARI ALBA - AUTO DOM va sta la dispozitie pentru transport pe platforma a autoturismelor, autoutilitarelor si utilajelor de mici dimensiuni, in conditiii optime si de maxima siguranta.  

Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Alba Iulia, Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Campeni, Teius, Abrud si Baia de Aries.

Intervenim in un scurt timp posibil  cu tractari rapide pe raza judetului Alba, inclusiv pe Autostrada A1, cat si la nivel national si international, la cererea dumneavoastra.

Oferim servicii de transport persoane din masina la destinatia ceruta si tractam masina in service-uri alese de dumneavoastra.

Efectuam servicii de diagnoza si testare computerizata pentru toate tipurile de autovehicule care permit accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice cum ar fi: citire si stergere erori, curatare si regenerare filtru de particule, programare si resetare interval service, evaluare auto second-hand etc.

Prin serviciul de asistenta rutiera si depanare auto, va putem ajuta cu reparatii rapide in caz de alimentare gresita cu carburant, de pana, in caz de baterie descarcata. De asemenea, efectuam inlocuirea de acumulatori, sigurante, becuri defecte, bujii, filtre, curea alternator etc.

Compania noastra va ofera servicii de transport pentru utilaje cu o greutate de pana la 4,5 tone precum: motostivuitoare, nacele, transpaleti, tractoare etc.

tractari auto, asistenta rutiera, depanari auto, transport automobile

Daca aveti nevoie de o masina cu care sa va deplasati, pentru o zi sau mai multe, va stam la dispozitie cu serviciul de inchiriere auto. 

Oferim solutii eficiente in domeniul asistenČ›ei rutiere, pentru a gasi si oferi  rapid potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule.

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta. 

Putem satisface solicitarile dumneavoastra cu tractari auto NON-STOP, prin personal calificat si experimentat (interna si internationala), care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj.

tractari auto Cugir

VA OFERIM URMATOARELE SERVICII:

  • TRACTARI AUTO NON-STOP
  • TRACTARI AUTOSTRADA A1
  • ASISTENTA RUTIERA SI DEPANARE AUTO 24/7
  • DIAGNOZA AUTO
  • REPARATII RAPIDE
  • TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL
  • INCHIRIERI AUTO
  • TRANSPORT UTILAJE PANA IN 4,5 TONE
Galerie