Tractari Auto Cluj Napoca

Tractari Auto Cluj Napoca - Serviciile noastre includ tractari auto, remorcari , transport utilaje, recuperare de urgenta, asistenta rutiera, ridicarea utilajelor si transportul echipamentelor de orice fel.

Tractari Auto Cluj - Rory Intertrans Recovery pune la dispozitia clientilor solutii eficiente in domeniul tractarilor auto si al asistetei rutiere, pentru a gasi si oferi rapid potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule in Cluj Napoca, Dej, Turda, Campia Turzii, Gherla, Huedin cat si servicii de asistenta rutiera si transport marfa.

Suntem o echipa formata din 5 tineri si furnizam servicii profesionale de remorcari si tractari auto. Serviciile noastre includ tractari auto, remorcari, transport utilaje, recuperare de urgenta, asistenta rutiera, tractari dube si transportul echipamentelor de orice fel.

In ultimii ani, am colaborat cu mai multe structuri ale statului, corporatii, reprezentante, cluburi auto si publicul general. Tractari Auto Cluj - Rory Intertrans Recovery este o firma in deplina legalitate, asigurata si poate furniza cu mandrie nenumarate referinte la cerere.

Cu echipamentele noastre ne putem descurca in orice operatiune de remorcare si de asistenta rutiera, de la tractari auto pana la transportul numeroaselor utilaje precum: excavatoare, buldozere, tractoare, bobcat-uri, dar si masini de epoca, snowmobile, motociclete, ATV-uri, masini off-road, rulote.

Daca sunteti interesat de o colaborarea sau aveti nevoie de serviciile noastre, va rugam sa ne sunati la 0745.945.095.

Tractari Auto Cluj va ofera servicii de tractari auto pe platforma si transport marfa.

asistenta rutiera Cluj Napoca

Suntem specialisti in tractari si va oferim o gama completa de servicii de tractari pe teritoriul Romaniei.

Va stam la dispozitie la orice ora, atat cu servicii complete de tractari auto, cat si servicii de transport marfa, pe teritoriul Romaniei, serviciile noastre sunt oferite NON STOP.

Tractam si transportam masini avariate pe platforma specializata: incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat in conditii de siguranta, tractarea autovehiculului la destinatie (politie, service, garaj), identificarea unui service auto specializat agreat de dumneavoastra in vederea programarii pentru reparatii, asigurarea autovehiculului transportat inclusa, transportul persoanelor din autovehiculul avariat la destinatie

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta. 

Suntem pregatiti sa satisfacem solicitarile dumneavoastra cu tractari auto NON-STOP, prin personal cu inalta calificare si experienta, care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj pana la 5 tone.

Tractari Auto Cluj - Rory va ofera urmatoarele servicii: 

 • Tractari auto;
 • Remorcare;
 • Depanare;
 • Asistenta rutiera;
 • Transport utilaje pana la 5 tone;
 • Transport persoane;
 • Transport marfa.

Avantajele colaborarii cu firma noastra de tractari:

 • Servicii tractari DISPONIBILE LA ORICE ORA SI IN ORICE ZI
 • OFERIM SFATURI SI SOLUTII la diverse probleme auto pentru o economie de costuri si timp
 • Oferim PRETURI COMPETITIVE si SERVICII DE CALITATE
 • PERSONAL CALIFICAT SI CU EXPERIENTA in tractari auto si asistenta rutiera
 • Detinem LICENTA DE TRANSPORT SI ASIGURARE
Tractari Auto Rory Intertrans Recovery
... la orice ora
... in orice loc
... orice dimensiune
 

 

Localizare Tractari Auto Cluj - Rory Intertrans Recovery
Galerie