Tractari Auto Bistrita

Tractari Auto Bistrita - BBB Tractari Bistrita pune la dispozitia clientilor solutii eficiente in domeniul tractarilor auto si al asistentei rutiere in Bistrita.

BBB Tractari Bistrita va ofera servicii de tractari auto interne si externe, asistenta rutiera in Bistrita, Beclean, Sangeorz-Bai si Nasaud. Serviciile noastre sunt disponibile rapid in judetul Bistrita. La cerere, oferim servicii de tractari la nivel national sau international.

Principalul scop al firmei noastre de tractari auto din Bistrita este acela de a eficientiza serviciile de tractari auto, remorcari si asistenta rutiera, putand astfel sa efectuam tractari ieftine, acestea avand un grad mare de siguranta si profesionalism.

Ne diferentiem in fata concurentei prin oferirea unor servicii complete la un raport optim calitate / pret.

Oferim disponibilitate extinsa indiferent de conditiile meteo pentru tractari autoturisme si utilaje agricole pana in 3,5 tone avariate sau neavariate. 

Platforma noastra dispune de 7 locuri disponibile, garantandu-va spatiu suficient pentru transport.

Pentru refacerea rapida a mobilitatii dumneavoastra, firma noastra de tractari auto va combina toate serviciile necesare, respectand tipul de serviciu cuvenit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor, fiind orientati intotdeauna catre nevoile clientilor in conditii stabilite in prealabil.

Desfasuram servicii de tractare, depanare, asistenta rutiera Bistrita interventii rapide, transport autoturisme si masini pe platforma, defecte sau avariate, transport marfa, transport masini cu numere expirate pe platforma pentru RAR sau Programul Rabla, REMAT.

Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si de preluari cereri este NON STOP. Si pentru ca am hotarat sa venim in sprijinul partenerilor si clientilor am redus tarife pentru tractari in Bistrita sau pe raza judetului, in gama mica de autovehicule.

Efectuam non-stop servicii de tractari-remorcari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Bistrita.

Serviciile noastre de tractari sunt disponibile non stop pe intreg teritoriul Romaniei, desi un scurt timp de interventie il avem in Bistrita si judetele limitrofeLa cerere, putem efectua tractari si in afara Romaniei, pretul urmand a fi negociat in functie de distanta si timpul necesar.

asistenta rutierat Bistrita

Servicii complete Tractari Auto Bistrita:

  • Depozitare in conditii sigure.
  • Transport utilaje agricole pana in 3,5 tone;
  • Tractari Auto Non-Stop Bistrita;
  • Asistenta rutiera Non-Stop;
  • Expertize tehnice;
  • Tractari nationale + internationale.

tractari auto Bistrita

Localizare BBB Tractari Bistrita
Galerie