Tractari Auto Bals

Tractari Auto Bals - Tractari Auto Olt Bod ofera servicii diversificate care pot solutiona problema automobilului dumneavoastra atat in judetul Olt cat si national.

Tractari Auto Olt Bod ofera servicii diversificate care pot solutiona problema automobilului dumneavoastra atat in judetul Olt cat si national. Avem la indemana PLATFORME AUTO bine echipate cat si solutiile asteptate.

Firma noastra de TRACTARI AUTO OLT va sta la dispozitie NON STOP prin desfasurarea activitatii de REMORCARE si TRACTARE autovehicule mici si mijlocii pana la o masa de 3,5 tone, in orasele: Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava.

Detinem in parcul nostru auto performante autospeciale de tractari, transport si asistenta rutiera.

TRACTARE AUTO AVARIATE OLT

In cazul unui accident de circulatie echipa noastra de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autovehiculul avariat dupa caz

TRACTARE AUTO NOI SI SECOND HAND INTERN

Furnizam de servicii destinate transportului auto in zona judetului Olt, cat si la nivel national. 

TRANSPORT PASAGERI

Oferim transport pasagerilor aflati in autovehiculele avariate de la locul evenimentului catre destinatia dorita de client. (service, cazare, transport in alta localitate, etc.)

tractari auto, remorcari, asistenta rutiera

TRANSPORT UTILAJE OLT

Pe langa transportul de autovehicule, echipa noastra ofera si servicii de transport pentru o gama variata de utilaje (din domeniul agricol, constructii, in limita greutatii maxime suportate)

SERVICII COMPLETE DE TRACTARI AUTO OLT

  • Tractari auto
  • Asistenta auto
  • Remorcari auto
  • Transport auto turisme
  • Transport utilaje
  • Depanari
Localizare Tractari Auto Olt Bod
Galerie