Tractari Auto Babadag

Tractari Auto Babadag - Tractari auto Babadag - Serviciile noastre de transport auto sunt solutia optima pentru dumneavoastra.

tractari auto BabadagObiectivul  firmei noastre de tractari si asistenta rutiera cu sediul in Tulcea este reprezentat de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in un scurt timp posibil in conditii costeficiente.

Serviciul nostru de tractari auto si asistenta rutiera are personal calificat, mereu pregatit pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra.

Ne recomanda promtitudinea cu care intervenim, si parerea clientilor multumiti, noi stim ca nu va doriti sa astepti cu orele ca o masina de tractari sa apara.

Nu incercati sa gasiti singur solutii, suntem aici, stim sa tratam problema, sa o rezolvam, ca dumneavoastra sa fiti linistit!

Suntem dedicati muncii pe care o facem si implicit alcatuim o echipa operativa, cu personal calificat, la care puteti apela cu incredere oricand.

Suntem pozitionati ca o firma care-si ofera serviciile accentuand permanent calitatea serviciilor si siguranta clientilor.

firma tractari Babadag

Tractari auto Tulcea NON-STOP. Cele mai mici preturi. 

  •  DEPANARE AUTO - in cazul unei defectiuni minore un angajat al nostru se va deplasa la autovehiculul avariat si va incerca sa remedieze defectiunea !
  •  TRACTARI AUTO - tractarea autovehiculelor de la locul incidentului pina la locatia indicata de client in baza unei comenzi, verbal sau telefonic !
  •  SERVICE AUTO TULCEA. Cele mai corecte preturi !

asistenta rutiera Babadag

Localizare TRACTARI AUTO TULCEA
Galerie