Tractari Auto A2

Tractari Auto A2 - Servicii de tractari auto NON STOP in judetul Ialomita.

Compania noastra, Tractari Auto SKN ofera servicii de tractari auto pe raza A2, calitatea acestora fiind peste medie, iar preturile corecte, fara comisioane ascunse. Detinem licenta de transport si asigurare CMR (asigurare marfa transportata). Dispunem de autospeciale moderne.

Datorita vastei experiente in domeniul tractarilor auto, compania noastra a reusit sa imbunatateasca si sa diversifice constant calitatea serviciilor oferite, facandu-i pe clienti extrem de multumiti.

Orice probleme ati avea, va garantam ca avem o solutie. Experienta indelungata, serviciile diversificate si numarul mare de platforme ne recomanda drept solutia problemelor dumneavoastra in trafic in Ialomita si nu numai.

Garantam servicii de calitate. Fara a influenta factorul de calitate oferim serviciile de tractari auto cu costuri minime pentru dumneavoastra.

Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre firmele ce ofera servicii profesionale de tractari auto. 

Principalul nostru atuu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata.

firma tractari A2

 

Servicii Tractari Auto SKN:

  • Tractari auto non-stop;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari utilaje agricole si industriale;
  • Transport autoutilitare/dube/vanuri/rulote;
  • Asistenta rutiera;
  • Tractari interne;

 Tarife in functie de greutatea masinii

- intre 100 kg si 1000 kg > 79 lei

- intre 1000 kg si 1300 kg > 99 lei

- intre 1300 kg si 1700 kg > 119 lei

- intre 1700 kg si 2000 kg > 149 lei

- intre 2000 kg si 2500 kg > 199 lei

- stationare > 39lei/h

TRACTARI AUTO

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

ASISTENTA RUTIERA

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona mare de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina.

Localizare Tractari Auto SKN
Galerie