Service Si Vulcanizare Auto Sannicolau Mare

Service Si Vulcanizare Auto Sannicolau Mare - Serviciul de tractari auto si asistenta rutiera este disponibil rapid in orasele Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia si Ciacova.

service mobil Sannicolau MareTRACTARI AUTO TIMIS - IOJA DANIEL- suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii complete de tractari auto si asistenta rutiera Non Stop, atat in judetul Timis cat si in judetele invechinate sau intreaga tara. Serviciul de tractari auto si asistenta rutiera este disponibil rapid in orasele Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia si Ciacova.

Reprezentam o firma de specialisti in tractari din Timis si va oferim o gama completa de servicii de tractari, putem transporta autovehicule, avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere.

Pe toata durata transportului, autoturismul dvs este in perfecta siguranta pe platforma auto, in grija unei firmei noastre specializate, ce lucreaza la avantajoase preturi.

Desfasuram servicii de tractare, depanare, asistenta rutiera in Timis , interventii rapide, transport autoturisme si masini pe platforma, defecte sau avariate, transport marfa, transport masini cu numere expirate pe platforma pentru RAR sau Programul Rabla, REMAT.

Va oferim servicii non stop de remorcare Timis pentru transport autoturisme . Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si de preluari cereri este NON STOP. 

Serviciile noastre de tractari sunt disponibile non stop pe intreg teritoriul Romaniei, desi un scurt timp de interventie il avem inTimis  si judetele limitrofe. La cerere, putem efectua tractari si in afara Romaniei, pretul urmand a fi negociat in functie de distanta si timpul necesar.

vulcanizare mobila Sannicolau Mare

Servicii

  • tractari autoturisme
  • microbuze 
  • tractari utilaje
  • transport pe platforma 
  • depanare rapida 

Principalul obiectiv reprezentat al companiei noastre de tractari auto din Timisoara este reprezentat de de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in un scurt timp posibil in conditii costeficiente.

service si vulcanizare mobila

Localizare TRACTARI AUTO TIMIS - IOJA DANIEL
Galerie