Service Si Vulcanizare Auto Marghita

Service Si Vulcanizare Auto Marghita -

Bogdan Service - Asistenta Rutiera si Vulcanizare Mobila

BOGDAN SERVICE vine in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu rar intalnit in judetul Bihor, SERVICE-ROTI MOBIL NON STOP in Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau, Nucet sau oricare alta localitate din judet.

In afara de serviciul de vulcanizare mobil, va punem la dispozitie si service mobil, spalatorie auto sau anvelope.

Autoutilitara noastra echipata dupa standardele europene special pentru vulcanizare mobila se poate deplasa  la orice ora, fie ca ati ramas in pana sau doriti vulcanizarea la dumneavoastra acasa, la birou sau in oricare alt loc stabilit de dumneavoastra.

Personalul nostru va efectua orice tip de manopera de vulcanizare prin reparare sau inlocuire. Stim ca timpul dumneavostra este pretios. De aceea ne-am gandit ca puteti evita aglomeratiile de la vulcanizarile din coltul strazii, unde nu se lucreaza cu foarte mare profesionalism, prin contactactarea unuia dintre specialistii nostri si solicitand service-ul mobil.

Angajatii din cadrul societatii noastre au o experienta de lucru in domeniul vanzari anvelope si vulcanizare, fiind instruiti si avand cunostiinte foarte bune in tot ce tine de service roti si anvelope.

Fie ca aveti nevoie sa schimbati anvelopele de vara cu cele de iarna, ati ramas in pana sau pur si simplu nu stiti cum sa reparati ceva la masina, este suficient sa dati doar un telefon pentru ca echipa noastra specializata in vulcanizari sa se deplaseze si sa va rezolve pana de cauciuc sau sa va schimbe cauciucurile si/sau se le preia pentru a fi depozitate in hotelul nostru de anvelope.

vulcanizare mobila non stop

SERVICII DISPONIBILE NON STOP

  • Vulcanizare si service mobil NON STOP
  • Vulcanizare autoturisme si camioane
  • Piese auto si anvelope
  • Service auto
  • Spalatorie

vulcanizare mobila Marghita

Localizare BOGDAN SERVICE
Galerie
filme porno