Legalitatea Tractarii Si Remorcarii

Orice tractare este necesar sa fie realizata conform legii in vigoare si doar de catre o firma de tractari cu personal autorizat.

Orice remorcare trebuie sa fie realizata cu o bara metalica rigida, lungimea maxima fiind de patru metri. Exista si situatii in care tractarea se poate realiza si cu o alta legatura care sa fie flexibila dar din punct de vedere legal, trebuie sa fie omologata cu o lungime minima de trei metri si maxima de cinci metri.

Aceasta legatura se foloseste in situatia in care masina care urmeaza sa fie tractata, nu i-au fost avariate cele doua sisteme importante, sistemul de directie si sistemul de franare;

In concluzie, apelarea la o firma de tractari auto este singura metoda legala si care se va realiza in siguranta maxima. In plus, tractarea unei masini prin alta metoda este interzisa prin lege, datorita riscurilor la care ambele parti se supun si de asemenea, in anumite cazuri exista si contraventii serioase.

Personalul partenerilor website-ului www.firmatractariauto.com este format numai din specialisti in domeniu, gata pentru a raspunde oricaror cerinte cu privire la tractari auto, transporturi auto sau asistenta/consiliere. 

remorcari auto