Trebuie Sa Apelam La O Firma De Tractari Auto In Caz De Accident?

Utilizarea unui serviciu de tractari auto dupa un eveniment rutier

Un accident rutier este o situatie intensa, plina de adrenalina si stres, care poate duce intr-un declin in luarea deciziilor viitoare. O intrebare importanta pe care trebuie sa ti-o pui in aces caz este daca ai nevoie sau nu de un serviciu de tractare pentru a deplasa masina. Pe site-ul nostru gasesti cate o firma de tractari auto in fiecare judet din tara. Tot ceea ce trebuie sa faci este apesi pe butonul cauta si sa scrii judetul/orasul in care te aflii.  Iata cateva situatii in care angajarea unui serviciu de acest fel poate fi in interesul tau dupa un eveniment nedorit.

Dauna totala

Uneori, intr-un accident de masina sunt provocate daune minore, permitandu-ti sa muti masina de pe carosabil. In multe cazuri, un accident poate cauza daune totale, iar autovehicului nu poate fi mutat. In cazul in care se intampla acest lucru, angajarea unui serviciu de tractare va fi singura optiune de a scoate masina de pe sosea.

Vehiculul nu poate fi pornit

Doar pentru ca masina nu este zdrobita de impact, nu inseamna ca va putea functiona corect dupa evenimentul nedorit. Forta dintr-o coliziune poate deconecta multe parti ale motorului, cauzand daune ce nu permit pornirea masinii. Daca ai fost intr-un accident si masina nu va mai porni, nu incerca sa pornesti motorul, poti provoca mai multe daune. Cea mai buna solutie este chemarea unui serviciu de tractare.

Ai fost ranit

Daca ai fost ranit intr-un accident de masina, ultima grija este ce sa faci cu masina. Prin angajarea unui serviciu de tractare, ai liniste, stii ca masina este in siguranta, tractata la un service auto in timp ce leziunile tale sunt verificate la spital.

Nu esti sigur unde sa iti duci masina

Dupa ce ai fost implicat intr-un eveniment rutier nedorit, urmatorul pas este sa iti dai seama unde sa duci masina sa fie reparata. Acest lucru te poate lasa intrebandu-te unde si cum sa duci masina acolo de pe marginea drumului. Multe firme de tractari vor avea o lista cu service-uri auto recomandate unde va pot duce masina.

De ce ne intereseaz─â calitatea

Primul motiv este ca suntem membri ai comunitatii. Vrem sa oferim membrilor comunitatii noastre servicii fantastice si sa ii ajutam atunci cand sunt in impas. Nimanui nu-i place sa fie socat de preturile uneori exorbitante de a obtine o platforma. De aceea oferta de tractari auto la preturi accesibile este atat de importanta pentru noi. Nu vrem sa profitam de ceilalti membri ai comunitatii care au nevoie de ajutor.

Al doilea motiv pentru care serviciul de calitate conteaza este satisfactia clientilor. Cand oferim clientilor nostri servicii de calitate, incredere si un zambet, vom fi primul nume pe care il vor avea in gand atunci cand au nevoie de servicii de tractare din nou!

Afacerile locale se dezvolta pe clientii loiali si suntem recunoscatori clientilor nostri fideli care ne aleg de fiecare data! 

tractari auto si asistenta rutiera