Cat De Mult Conteaza Echipamentul Si Cat Personalul Calificat

tractari autoIn domeniul tractarilor auto este necesar ca firma la care apelati sa aiba atat echipament profesional, cat personal calificat. Aceste doua lucruri echivaleaza cu riscuri pe care nimeni n-ar trebui sa si le asume.

Nu putem sti care dintre companii indeplinesc ambele conditii, decat daca acestea ne sunt recomandate de catre un cunoscut, sau daca citim parerile utilizatorilor care-au apelat la serviciile lor. Dar cat de mult conteaza un echipament bun si cat de mult conteaza personalul calificat? Pe website-ul www.firmatractariauto.com  veti gasi firme profesioniste, bine echipate cu personal experimentat, capabil sa faca fata oricarei situatii.

Elementul cu care incepe orice tractare auto este reprezentat de troliu. Un troliu profesional trebuie sa reziste la tensiuni suficient de mari pentru a acoperi intreaga gama de autovehicule din oferta firmei de tractari. Aceasta implica un motor suficient de puternic, un cablu rezistent si o prindere pe sasiu solida, pentru ca, daca oricare dintre aceste elemente cedeaza, atunci aceasta echivaleaza cu dezastrul. Iar a ceda nu depinde numai de calitatea pieselor, ci si de cunostintele personalului care manipuleaza troliul. Spre exemplu, nealinierea corecta a autovehiculului cu probleme, poate induce tensiuni suplimentare in sistemul de tractare, fortand inutil componentele acestuia. Omiterea deconectarii franei de mana, respectiv a deconectarii transmisiei are aceleasi efecte.

La fel si verificarea gradului de incarcare a autovehiculului: o masina grea, care transporta incarcatura, poate solicita peste limita superioara orice za a intregului lant. De aceea, un angajat experimentat poate face diferenta dintre succes si esec. Apoi, sa continuam cu ancorarea masinii, care se face cu chingi si cu propriul sistem de franare al autovehiculului.

Chingile, desi aproape imposibil de rupt, trebuie prinse de piesele rezistente ale masinii. Daca soferul autovehiculului de tractare nu identifica corect aceste puncte de prindere, ati putea sfarsi cu piese rupte sau, mai grav, cu alunecarea masinii de pe platforma. In final, un sofer experimentat stie ca o platforma incarcata se comporta la condus complet diferit de una goala. De aceea, el va putea sa tracteze in siguranta masina pana la destinatie, fara a intarzia excesiv si fara a fi pus in dificultate de greutatea in plus si de distributia diferita a maselor pe punti.