Asistenta Rutiera Targu Frumos

Asistenta Rutiera Targu Frumos - Ajungem in 30 de minute la dumneavoastra. Tractari auto sigure si rapide.

TRACTARI IASI -JAK ASSISTENCE ROAD reprezinta o societate specializata in asistenta rutiera si tractari auto, care ofera servicii profesionale pentru a veni in intampinarea eventualelor probleme legate de autovehiculele dumneavoastra, national sau international. Suntem punctuali si devotati in domeniul in care activam, punand intotdeauna clientii pe primul loc.

Putem satisface solicitarile dumneavoastra cu tractari auto si asistenta rutiera, prin personal calificat si experimentat (intern si international), care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj.

Avand o vasta experienta pe piata transporturilor, am reusit sa ne facem un renume in acest domeniu, dand dovada de profesionalism si seriozitate fata de clienti. 

Cateva din serviciile oferite: tractari auto Iasi/ remorcari auto Iasi/ asistenta rutiera Iasi/ transport masini avariate Iasi/ transport utilaje Iasi/ depanari autoIasi/ transport intern si international de marfuri generale Iasi .

Serviciile de tractari sunt prestate cu autoutilitare specializate. Astfel, pe tot parcursul tractarii auto autovehiculul este asigurat impotriva oricaror daune.

Va asteptam sa ne contactati cu incredere, non stop, pentru orice necesitate, sau pentru alte detalii.

Serviciile noastre

  • Tractari auto
  • Asistenta auto
  • Remorcari auto
  • Transport auto turisme
  • Transport utilaje
  • Depanari
  • Transport marfuri

Pentru refacerea rapida a mobilitatii dumneavoastra, firma noastra va combina  toate serviciile necesare, respectand tipul de serviciu cuvenit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor, fiind orientati intotdeauna catre nevoile clientilor in conditii stabilite in prealabil.

Tractam si transportam masini avariate pe platforma specializata efectuand incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat in conditii de siguranta, tractarea autovehiculului la destinatie (politie, service, garaj), identificarea unui service auto specializat agreat de dumneavoastra in vederea programarii pentru reparatii, asigurarea autovehiculului transportat inclusa, transportul persoanelor din autovehiculul avariat la destinatie.

tractari auto Targu Frumos

Galerie