Asistenta Rutiera Sibiu

Asistenta Rutiera Sibiu - Pana? Alimentare gresita cu carburant? Noi suntem solutia! Servicii de asistenta rutiera non-stop in Sibiu!

TRACTARI JACK TRANS SIBIU efecteaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma, tractari internationale in Austria, Italia, Franta, Spania, asistenta rutiera si depanari in Sibiu, Medias, Cisnadie, Avrig, Agnita, Dumbraveni, Talmaciu, Copsa Mica, Saliste, Miercurea Sibiului si Ocna Sibiului.

Cu o echipa dedicata, autospeciale specializate si o acoperire extinsa la nivel local, national si international, Tractari Jack Trans - Asistenta Rutiera Sibiu va ofera servicii de asistenta rutiera in Sibiu cu profesionalism si promptitudine, indiferent de locul in care va aflati sau de situatia in care va gasiti.

Experimentati un partener de incredere in orice situatie de urgenta rutiera sau nevoie de transport auto. Tractari Jack Trans se remarca prin calitate, seriozitate si solutii rapide, aducandu-va linistea ca sunteti in maini sigure in momentele critice.

Cu servicii complete de tractare auto, asistenta rutiera non-stop Sibiu si transport international, suntem alegerea ideala pentru soferii din Sibiu si din intreaga Europa. Calificarea personalului nostru si flota noastra moderna garanteaza rezolvarea eficienta a oricaror probleme legate de vehiculul dumneavoastra.

Firma noastra de asistenta rutiera Sibiu se bucura de aprecierea clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre, intotdeauna prompte si profesioniste.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ne ajuta compania sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei in permanenta.

Prin calitate, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma si al asistentei rutiere in judetul Sibiu!

In cazul in care aveti probleme, vom tracta automobilul pana la un apropiat service auto cu care colaboram sau oricare altul agreat de dumneavoastra.

  • Tractam si transportam orice tip de autovehicul, indiferent de starea tehnica a acestora.
  • Recuperarea si transportul automobilelor implicate in evenimente rutiere.
  • Transportul unui automobil vechi la un apropiat centru Remat.
  • Transportul automobilelor pentru ITP la o apropiata filiala RAR.

TRACTARE AUTO AVARIATE SIBIU

In cazul unui accident de circulatie echipa noastra de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autovehiculul avariat dupa caz

TRACTARE AUTO NOI SI SECOND HAND INTERN SI INTERNATIONAL

Furnizam de servicii destinate transportului auto in zona judetului Sibiu, cat si la nivel national. 

TRANSPORT PASAGERI

Oferim transport pasagerilor aflati in autovehiculele avariate de la locul evenimentului catre destinatia dorita de client. (service, cazare, transport in alta localitate, etc).

TRANSPORT UTILAJE SIBIU

Pe langa transportul de autovehicule, echipa noastra ofera si servicii de transport pentru o gama variata de utilaje pana la 3,5 t (din domeniul agricol, constructii, in limita greutatii maxime suportate).

SERVICIILE NOASTRE - ASISTENTA RUTIERA SIBIU

  • Tractari auto
  • Asistenta auto
  • Remorcari auto
  • Transport auto turisme
  • Transport utilaje
  • Depanari
Localizare JACK TRANS S.R.L.
Galerie