Asistenta Rutiera Sarmasu

Asistenta Rutiera Sarmasu -

asistenta rutiera Sarmasu

Efectuam non-stop servicii de tractari auto pe platforma, asistenta rutiera si depanari in Targu-Mures, Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni, Miercurea Nirajului si Sangeorgiu-de-Padure.  Detinem autospecializate echipate performant si personal caracterizat prin seriozitate si promptitudine.

Oricare ar fi  problema pe care o intampinati noi va vom oferi solutia in un scurt timp posibil pe raza judetului Mures, cat si national si international, cu maxim profesionalism si promptitudine.

Firma noastra de tractari si asistenta rutiera din Mures  se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ne ajuta compania sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei in permanenta.

Prin calitate, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma si al asistentei rutiere in judetul Mures!

Ca specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma, transport ambarcatiuni usoare, transport utilaje de constructii din gama medie de tonaj, transport masini avariate, remorcari diverse in tara si in strainatate (Europa).

COLABORAM SI CU SERVICE-URI AUTO.

TRANSPORT AUTO

Efectuam servicii de transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat intern cat si international.

TRANSPORT PERSOANE

Transportam si persoanele la destinatie ca de exemplu la Hotel sau la alte destinatii.

tractari auto, asistenta rutiera, depanare auto, remorcari auto

SERVICII

  • Tractari auto cu platforma pentru autoturisme.
  • Tractari auto cu platforma pentru microbuze/minivanuri.
  • Tractari auto cu platforma utilaje.

depanari auto Sarmasu

Galerie