Asistenta Rutiera Macin

Asistenta Rutiera Macin - Va oferim prompt asistenta rutiera pe raza judetului Tulcea.

asistenta rutiera MacinObiectivul  firmei noastre de tractari si asistenta rutiera cu sediul in Tulcea este reprezentat de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in un scurt timp posibil in conditii costeficiente.

Serviciul nostru de tractari auto si asistenta rutiera are personal calificat, mereu pregatit pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra.

Ne recomanda promtitudinea cu care intervenim, si parerea clientilor multumiti, noi stim ca nu va doriti sa astepti cu orele ca o masina de tractari sa apara.

Nu incercati sa gasiti singur solutii, suntem aici, stim sa tratam problema, sa o rezolvam, ca dumneavoastra sa fiti linistit!

Suntem dedicati muncii pe care o facem si implicit alcatuim o echipa operativa, cu personal calificat, la care puteti apela cu incredere oricand.

In procesul de tractare sunt puse la dispozitia clientilor:

  • Tractare auto 24 h din 24 h;
  • Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii de siguranta;
  • Transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta;
  • Serviciile sunt prestate cu autovehicule in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil.

Suntem pozitionati ca o firma care-si ofera serviciile accentuand permanent calitatea serviciilor si siguranta clientilor.

asistenta auto Macin

Tractari auto Tulcea NON-STOP. Cele mai mici preturi. 

  •  DEPANARE AUTO - in cazul unei defectiuni minore un angajat al nostru se va deplasa la autovehiculul avariat si va incerca sa remedieze defectiunea !
  •  TRACTARI AUTO - tractarea autovehiculelor de la locul incidentului pina la locatia indicata de client in baza unei comenzi, verbal sau telefonic !
  •  SERVICE AUTO TULCEA. Cele mai corecte preturi !

tractari ieftine Macin

Localizare TRACTARI AUTO TULCEA
Galerie