Asistenta Rutiera Epureni

Asistenta Rutiera Epureni - Va oferim servicii complete de tractari auto, vulcanizare mobila si asistenta rutiera NON STOP, atat in Giurgiu, Mihailesti, Bolintin Vale, Ghimpati, Naipu, Vedea, Varasti, Ogrezeni, Jilava, 1 Decembrie, Bragadiru, cat si in judetele invechinate sau intreaga tara.

TRACTARI AUTO GIURGIU Va oferim servicii complete de tractari auto, vulcanizare mobila si asistenta rutiera NON STOP, atat in Giurgiu, Mihailesti, Bolintin Vale, Ghimpati, Naipu, Vedea, Varasti, Ogrezeni, Jilava, 1 Decembrie, Bragadiru, cat si in judetele invechinate sau intreaga tara.

Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate. Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea auto vehicolului dvs. indifferent de situatia in care se afla. Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra.Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra NON STOP pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Service-ul auto mobil asigura asistenta rutiera prin interventia rapida in cazul unor defectiuni tehnice ale masinii dumneavoastra. Reparatiile minore se executa la locul incidentului. 

Suntem siguri ca oricare ar fi  problema pe care o intampinati noi va vom oferi solutia in un scurt timp posibil, cu maxim profesionalism si promptitudine.

Cand ai mai multe optiuni de a transporta autovehicule, iti doresti o companie cu experienta care sa stie sa se ocupe in mod profesional de transport, la pretul corect si respectand timpii impusi iar societatea noastra reprezinta solutia optima, respectand intotdeauna cerintele clientilor.

vulcanizare mobila, service mobil

De ce noi?

Rapizi

Suna acum si in 30 de minute suntem la tine.

Avantajosi

Avem printre bune preturi de pe piata.

Disponibili oricand

Ne poti suna 24/7. Suntem langa tine la orice ora din zi sau din noapte.

In procesul de tractare sunt puse la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati:

 • Tractarea 24 din 24 de ore / 7 zile din 7
 • Incarcarea si descarcarea autovehiculului (si a resturilor acestuia) in conditii de siguranta
 • Asigurarea vehiculului transportat
 • Transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta (optional)
 • Mentinerea legaturii informationale privind stadiul transportului, prin contact telefonic, sofer-client
 • Serviciile sunt prestate cu autovehicule in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil, accentul punandu-se permanent pe calitatea serviciilor

tractari - vulcanizare - asistenta rutiera Giurgiu

SERVICII COMPLETE DE TRACTARI AUTO GIURGIU

 •  transport Barci,
 •  transport Autoturisme,
 •  transport Auto de Teren,
 •  transport Dube si Dubite,
 •  transport Van-uri si Suv-uri,
 •  transport Rulote si Autorulote,
 •  transport ATV-uri si transport Utilaje Agricole.
Galerie