Asistenta Rutiera Darabani

Asistenta Rutiera Darabani - Efectuam non-stop servicii de tractari auto pe platforma, asistenta rutiera si depanari in Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti si Bucecea. Detinem autospecializate echipate performant si personal caracterizat prin seriozitate si promptitudine.

asistenta rutiera Darabani

Efectuam non-stop servicii de tractari auto pe platforma, asistenta rutiera si depanari in Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti si Bucecea.  Detinem autospecializate echipate performant si personal caracterizat prin seriozitate si promptitudine.

Oricare ar fi  problema pe care o intampinati noi va vom oferi solutia in un scurt timp posibil pe raza judetului Botosani, cat si national si international, cu maxim profesionalism si promptitudine.

Firma noastra de tractari si asistenta rutiera din Botosani se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ne ajuta compania sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei in permanenta.

Prin calitate, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma si al asistentei rutiere in judetul Botosani!

In cazul in care aveti probleme, vom tracta automobilul pana la un apropiat service auto cu care colaboram sau oricare altul agreat de dumneavoastra.

  • Tractam si transportam orice tip de autovehicul, indiferent de starea tehnica a acestora.
  • Recuperarea si transportul automobilelor implicate in evenimente rutiere.
  • Transportul unui automobil vechi la un apropiat centru Remat.
  • Transportul automobilelor pentru ITP la o apropiata filiala RAR.

asistenta auto Darabani

SERVICII

  • Tractari auto cu platforma pentru autoturisme.
  • Tractari auto cu platforma pentru microbuze/minivanuri.
  • Tractari auto cu platforma utilaje.

asistenta rutiera

Localizare TRACTARI BOTOSANI
Galerie