Asistenta Rutiera Budesti

Asistenta Rutiera Budesti - Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

TRACTARI CALARASI - PLATFORMA AUTO  reprezinta o societate specializata in asistenta rutiera si tractari in Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea si Lehliu-Gara, care ofera servicii profesionale pentru a veni in intampinarea eventualelor probleme legate de autovehiculul dumneavoastra, national sau international. Suntem punctuali si devotati in domeniul in care activam, punand intotdeauna clientii pe primul loc.

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Oferim solutii eficiente in domeniul asistenČ›ei rutiere, pentru a gasi si oferi  rapid potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule.

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta. 

Putem satisface solicitarile dumneavoastra cu tractari auto NON-STOP, prin personal calificat si experimentat (interna si internationala), care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj.

Avand o vasta experienta pe piata tractarilor am reusit sa ne facem un renume in domeniul tractarilor auto, dand dovada de profesionalism si seriozitate fata de clienti. 

Detinem in parcul nostru auto performante autospeciale de tractari, transport si asistenta rutiera.

Cateva din serviciile oferite: tractari auto Calarasi/ remorcari auto Calarasi/ asistenta rutiera Calarasi/ transport masini avariate Calarasi/ transport utilaje Calarasi/ depanari auto Calarasi.

Serviciile de tractari sunt prestate cu autoutilitare specializate. Astfel, pe tot parcursul tractarii auto autovehiculul este asigurat impotriva oricaror daune.

Va asteptam sa ne contactati cu incredere, non stop, pentru orice necesitate, sau pentru alte detalii.

asistenta rutiera Budesti

Serviciile noastre

  • Tractari auto
  • Asistenta rutiera
  • Remorcari auto
  • Transport auto turisme
  • Transport utilaje
  • Depanari
Galerie
    Nici o galerie disponibila.